In onze Kliniek

Operatiezaal

In onze ruime operatiezaal kunnen we onder de meest steriele omstandigheden zowel de standaard- als de meer gespecialiseerde operaties uitvoeren. Met gasanesthesie en onder nauwkeurige hart- en ademhaling bewaking. Van sterilisatie en castratie en het verwijderen van een bultje tot botbreukoperaties en endoscopische operaties in de buik of in het gewricht.

Laboratorium

In ons modern ingerichte laboratorium hebben we de nieuwste apparatuur voor urineonderzoek, ontlasting onderzoek en een breed of gericht bloedonderzoek. Binnen een half uur zijn de resultaten van een uitgebreid bloedonderzoek bekend en kunnen direct met u worden besproken.

Digitale Röntgen

Met deze verfijnde apparatuur kunnen haarscherpe röntgenfoto's worden gemaakt, met digitale hulpmiddelen voor een juiste interpretatie en advisering.

Echografie

Geschikt voor tal van onderzoeken, meer specifiek voor buikorganen en het hart.

Endoscopie

Met deze diervriendelijke techniek kunnen we niet alleen in de patiënt kijken, maar ook opereren. Zoals een endoscopische sterilisatie of een kijkoperatie van een gewricht.

Tandheelkundige ingrepen

We beschikken over alle apparatuur voor het gezond maken en gezond houden voor het gebit van uw huisdier. Inclusief tandheelkundige RX. Het belang van een gezond gebit wordt niet snel overschat!

Opname en Recovery

In deze ruimte worden de dieren in aparte verblijven opgenomen voor intensieve zorg of voor operatie en kunnen de dieren na operatie rustig en onder de juiste omstandigheden wakker worden. Herstellend onder monitoring en waar nodig aan het infuus.